“Preceptele trecutului liniştit nu se potrivesc prezentului furtunos… Cum vremurile s-au schimbat, trebuie să ne schimbăm şi ideile, şi mijloacele de-a le înfăptui. E vremea să ne trezim.” – Abraham Lincoln

Despre „TOLNETIA”

Echipa „TOLNETIA” are în compunere specialişti din diverse domenii (manageri, specialişti în comunicare, specialişti în marketing şi vânzări, cadre universitare, psihologi, ingineri, economişti, medici, actori, alpinişti, piloţi etc.), pregătiţi să răspundă celor mai complexe solicitări.

CONSULTANȚĂ

TEAMBUILDING

COACHING

Teodor Voicu, coordonatorul echipei, a fost pilot militar şi a zburat 16 ani pe avioane supersonice de vânătoare, în perioada martie 2000 – septembrie 2011 a lucrat în echipe de vânzări, ocupând funcții de la agent de vânzări până la manager național de vânzări, iar din noiembrie 2011 a acordat consultanță pentru managementul unor proiecte europene de mare importanță. Deţine titlul ştiinţific de Doctor în Psihologie şi este specializat în psihologie clinică, psihologie organizaţională și psihologie aplicată în domeniul securității naționale.

Noi nu ne ocupăm de probleme!

Noi ne ocupăm de soluţii!

Aici ne poti scrie

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Numar telefon:*

  Mesaj:

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Loading